Maintenances
27.10.2022
Slatina
Programata

SE ÎNTRERUPE ALIMENTAREA CU APĂ PE STRADA GRĂDINIȚEI. SE PUNE ÎN FUNCȚIUNE REȚEAUA NOUĂ DE ALIMENTARE CU APĂ

Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit pe strada Grădiniței, din municipiul Slatina, mâine, 27.10.2022, în intervalul orar 9.00 - 15.00, pentru punerea în funcțiune a noii rețele de alimentare cu apă.

În municipiul Slatina, se lucrează la extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, investiții din cadrul proiectului cu finanțare europeană "Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020", iar pe parcursul desfășurării acestor lucrări, pot să apară astfel de întreruperi temporare ale alimentării cu apă.

Pe strada Grădiniței, vechea rețea de alimentare cu apă a fost înlocuită în totalitate, investiția realizată de Compania de Apă Olt făcând parte din acest proiect.

Facem apel la locuitorii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Având în vedere că este o intervenție complexă pe rețele, după reluarea serviciului de alimentare cu apă și o perioadă după, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune.

Vă mulțumim pentru înțelegere!
Pagina precedentă
Proiect co-finanţat prin Fondul de Coeziune

Contact

Str. Artileriei, nr. 2, CP 23007, Slatina, Olt