Oprirea furnizarii serviciului de alimentare cu apa potabila

Va facem cunoscut ca în data de 29.04.2014 se va opri furnizarea apei potabile în partea de sus a Municipiului Slatina, de la orele 23°° până în data de 30.04.2014 orele 6°°.

Oprirea furnizarii serviciului de alimentare cu apa potabila se va face pentru executarea unor lucrări în sistemul de distribuţie apa potabila, care impun golirea acestui sistem.  In vederea imbunatatirii calitatii acestui serviciu, la repunerea în functiune a sistemului se vor executa şi spalari ale retelei de distributie apa potabila.

Avand in vedere ca oprirea furnizarii apei potabile este de durata si sistemul se goleste complet, la repunerea in functiune a sistemului este posibil sa apara o modificare a turbiditatii apei si fluctuatii de presiune.

Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat prin oprirea furnizarii acestui serviciu si eventuala modificare a turbiditatii apei potabile.

Uniunea Europeana Guvernul Romaniei POS Mediu Instrumente Structurale

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro