Lucrari Str.Gradiste

Va aducem la cunostinta ca, incepand cu 01 Martie 2014, pe strada Gradiste, s-au reluat lucrarile la reteaua de alimentare cu apa si canalizare.

In aceste conditii, in vederea inlesnirii desfasurarii lucrarilor si a accesului in zona a utilajelor Antreprenorului SC Tehnologica Radion SRL si Riloval, va rugam sa lasati partea carosabila libera.

Lucrarile care vor fi executate fac parte din proiectul major de investitii "Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata in judetul Olt" cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene. In urma implementarii proiectului, peste 116.000 de consumatori vor beneficia de sisteme imbunatatite de apa si apa uzata si de un mediu inconjurator mai sanatos, in conformitate cu standardele europene de calitate in domeniu.

Pe aceasta cale, facem apel la sprijinul si intelegerea dumneavoastra fata de posibilele neplaceri cauzate de executia acestor lucrari.

Va multumim ca ne sunteti alaturi in implementarea unor beneficii de lunga durata in judetul nostru!

Uniunea Europeana Guvernul Romaniei POS Mediu Instrumente Structurale

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro