Spălare a reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Slatina

În vederea îmbunătăţirii calităţii apei potabile furnizate beneficiarilor , S.C. COMPANIA DE APĂ OLT S.A. a demarat un program de spălare a reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă în Municipiul Slatina în fiecare lună. 

În acest sens, vă facem cunoscut că în data de 26.08.2010 se vor efectua lucrări de spălare a reţelelor de alimentare cu apă potabilă în partea de sus a Municipiului Slatina, de la orele 22.00 până în data de 27.08.2010 orele 6.00. Lucrările nu afectează programul de furnizare a apei potabile în Municipiul Slatina.

Având în vedere că spălarea reţelelor de alimentare cu apă potabilă este de durată, la terminarea lucrărilor este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat prin eventuala modificare a turbidităţii apei în perioada mai sus menţionată.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uniunea Europeana Guvernul Romaniei POS Mediu Instrumente Structurale

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro