Se întrerupe furnizarea apei la Spitalul Județean de Urgență Slatina și la trei blocuri

 În data de 9 mai 2019, de la ora 24ºº, se va opri furnizarea apei potabile la hidroforul prin care se distribuie apă potabilă pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi la blocurile de locuinţe din vecinătate, în vederea executării unor lucrări care impun golirea totală a acestei reţele.

 Estimăm, că reluarea furnizării apei potabile, se va face în data de 10 mai 2019 ora 5ºº, cu această ocazie, efectuându-se şi spălarea acestei reţele de distribuţie apă potabilă.

  În această perioadă rămân fără furnizarea serviciului de distribuţie apă potabilă : Blocurile GA 5 A, GA 5 B şi GA 5 C, strada Aleea Viorelelor, consumatorii fiind  înştiinţaţi prin adrese puse la aviziere şi în cutiile poştale.

  Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, dispune de rezervoare proprii de acumulare şi a fost înştiinţat să ia măsuri pentru asigurarea fără întreruperi a alimentării cu apă potabilă.

 Lucrările constau în montarea unui hidrant suprateran pe conducta principală de distribuţie apă potabilă care alimentează S.J.U. Slatina şi blocurile GA 5 A, GA 5 B ŞI GA 5 C,  prin acest hidrant urmând să se execute şi spălări lunare ale reţelelor publice de distribuţie apă potabilă, având în vedere că din această zonă primim frecvent sesizări legate de turbiditatea apei.

  Având în vedere, perioada lungă de oprire a distribuţiei apei potabile, la reluarea furnizării serviciului şi o perioadă după aceea, este posibil, să apară modificări ale turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune.

Uniunea Europeana Guvernul Romaniei POS Mediu Instrumente Structurale

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro