Spalari retele 30 ianuarie -1 februarie 2018

În vederea îmbunătăţirii calităţii apei potabile furnizate beneficiarilor, S.C. Compania de Apă Olt S.A. va efectua spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă în municipiul Slatina. în acest sens, vă facem cunoscut programul acestor lucrări din săptămâna de lucru 29 ianuarie 2018 - 02 februarie 2018 :
• 30 ianuarie 2018 spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de jos a municipiului Slatina, de la ora 22°° până a doua zi la ora 5³°.
• 31 ianuarie 2018 şi 01 februarie 2018 spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de sus a municipiului Slatina de la ora 22°° până a doua zi la ora 5³°.
Menţionăm că în data de 31 ianuarie 2018, utilizatorii serviciului de alimentare cu apă potabilă branşaţi la reţelele publice din străzile : Piteşti, Prelungirea Piteşti, Constructorului şi Cireaşov (sectorul cuprins între strada Piteşti şi strada Crişan ), vor avea presiunea la apă scăzută, între orele 0°° şi 4³° pentru branşarea unor hidranţi de incendiu.
Pe parcursul desfăşurării lucrărilor şi o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune.
Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat.
Notă : NU SE OPREŞTE FURNIZAREA APEI POTABILE !